Anja Hensen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Hensen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Hensen heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HBO P&A deeltijd procesbegeleiding.

  HBO P&A deeltijd procesbegeleiding. Een fijne opleiding. Vooral het laatste jaar was een eye-opener. Eindelijk mijn HBO diploma gehaald! William, Jurgen en Rene bedankt.

  INHOLLAND Hogeschool Rotterdam, 2001

  Richting IW Ik ben helaas in het stagejaar (79/80) gestopt wegens privé-omstandigheden.

  Richting IW Ik ben helaas in het stagejaar (79/80) gestopt wegens privé-omstandigheden. We zijn begonnen in de binnenstad, later verhuisd naar de nieuwbouw. De binnenstad was gezelliger vondt ik. bij de eerste schooldag allemaal een zelfgemaakte lok meebrengen... Kan me nog een paar namen herinneren: Moos, Vincent, Jeanet, Wieke, Reneé, Monique, Boudewien, Connie, Rieneke. Ik heb nog wel een paar foto's; ik zal eens kijken of ik deze ergens kan laten scannen. In mei 1984 nog een Reunie gehad. was erg leuk. Ik ben op deze school helaas mijn oude poëziealbum kwijtgeraakt. Wie weet komt hij nu weer boven water???????? Nog een herinering: met de klas hebben we een Foster Parent Child geadopteerd in Haïti. Na school heb ik deze adoptie overgenomen.

  LOK, 1978

  Ik heb maar ongeveer 2 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar ongeveer 2 jaar op deze school gezeten. Kwam in maart 1968 in de tweede klas vanuit Canada vandaan. in mei 1970? naar Rotterdam verhuisd. Ik weet nog een paar dingen. Namen: de tweeling Hannie en Marrie Overbeek, Annemarie Jüch, Peter Treffers (vriendje) Arie Prins en Anja die in dezelfde flat aan de Rembrandtlaan woonde. Op school elke maandag opening met gebed en gezang op de trappen van school. elke vrijdag afsluiting ook op de trappen. Schoolmelk waarvoor je bonnen moest halen op de dijk. Na school lekker met vriendjes o.a. Peter, buiten spelen in de wilgen/velden tussen de Dijk en de Rembrandtlaan of struinen over de bouw van de toenmalige nieuwbouw achter de Rembrandtflat.

  Groen van Prinstererschool, 1968

  ?