Anja Heiden

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Heiden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Anja Heiden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Hallo oude klasgenoten,via de foto van Jolanda van Kley wil ik mij even voorstellen, nr.

  Hallo oude klasgenoten,via de foto van Jolanda van Kley wil ik mij even voorstellen, nr. 15 Nico Jozee. heel erg leuk dat je langs deze weg weer kontakt kan krijgen met je oude schoolmaatjes. inmiddels al weer 49 jaar,een vriendin en binnenkort samenwonend aan de Zevenhuizerplas, ben na de middelbare school gaan werken in een kledingzaak en sinds 1996 een eigen kledingzaak in Barendrecht. ik hoop zeker nog wat te horen c.q. lezen van mijn oude voetbalmaatjes o.a. Karel en Ronnie Doruyter, Chris van Dijk, Jan ???? (volgens mij keeper), we speelden bij H.W.D. en natuurlijk op het basketbalveld achter de school. Hans van Dalen weet je nog dat we verstoppertje speelden en jij in dat gat sprong waardoor je je been helemaal open haalde aan een kapotte rioolbuis. mocht iemand dit lezen van mijn oude klasgenoten stuur dan wat terug, geldt trouwens voor allemaal lijk mij heel leuk.groetjes Nico Jozee.

  2005, Anja Heiden

  Die bezemkast herrinner ik mij niet meer, wat wel is dat ik met 3 of 4 Molukse meisjes waaronder Annie Ummarella of zoiets zwarte Piet mochten zijn, maar ik was duidelijk herkenbaar door mijn blauwe ogen.

  Die bezemkast herrinner ik mij niet meer, wat wel is dat ik met 3 of 4 Molukse meisjes waaronder Annie Ummarella of zoiets zwarte Piet mochten zijn, maar ik was duidelijk herkenbaar door mijn blauwe ogen. En ook dat er een meisje uit de klas in de spiegel keek en dat die spiegel toen brak ha. ha. ha.

  2004, Anja Heiden

  Mijn broer (Piet), zus (Ria) en ik kwamen uit Bolnes.

  Mijn broer (Piet), zus (Ria) en ik kwamen uit Bolnes. Ik vond het een leuke tijd, het was iets minder, dat ik iedere dag een stuk moest fietsen, en dat je schoolvrienden niet bij je in de buurt woonden, verder ben ik in die tijd mij Poëzie Album kwijt geraakt, wat ik hel jammer vind. Schoolliefdes ja ? Kees den Hollander vond ik wel een lekker ding.

  2004, Anja Heiden
  ?