Anja Hartman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Hartman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Hartman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij zuster Febronia, juffrouw Nanny en de vreselijke schoolmelk.

  Ik herinner mij zuster Febronia, juffrouw Nanny en de vreselijke schoolmelk. Ook herinner ik mij de wereldmissiedag, dat we verkleed naar het bejaardenhuis op de Bosdrift gingen.

  St. Theresia kleuterschool, 1959

  Het eerste dat mij te binnen schiet is meester Stafhorst (streng) en knotje Kuiper van handwerken.

  Het eerste dat mij te binnen schiet is meester Stafhorst (streng) en knotje Kuiper van handwerken. Aan dat laatste had ik een vreselijke hekel. De franse les van mijnheer Smit was ook wel een apart fenomeen. De giechelbuien met Linda Foppes en Miriam Schep. De leuke monopoly middagen met o.a. Eugene Bernsen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Clemensschool, 1964

  Tot mijn leukste herinneringen behoren de uren in het Tolhuis, de Huiskamer en de schoolmusical onder leiding van mijnheer Mittelmeijer.

  Tot mijn leukste herinneringen behoren de uren in het Tolhuis, de Huiskamer en de schoolmusical onder leiding van mijnheer Mittelmeijer. Ik herinner mij ook de wanhoop van mijnheer Koppenol als ik weer eens weinig begreep van zijn pogingen om mij de edele wiskunde duidelijk te maken. En dan natuurlijk mevrouw Nieboer en wie kan mij helpen aan de naam van de lerares Frans die ook graag in het Tolhuis bivakkeerde?

  Alberdingk Thijm College (A..., 1969

  ?