Ontdek PLUS

Anja Haage

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Haage en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Haage heeft 13 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Anna Maria Storm-van der Chijs school (officiële naam) Directie v/d School, mw.

  Anna Maria Storm-van der Chijs school (officiële naam) Directie v/d School, mw.Betlem Leraren die ik me nog kan herinneren, o.a. mw. Zijlstra, mw.Lammers, mw. Meijer en dhr. Kromhout. mw. Meijer was een hele lieve juf! Ze was Indonesisch en vertelde regelmatig tijdens de les over het Jappenkamp. Ze had een indrukwekkend schetsboek met tekeningen daarover, die ze zelf getekend had tijdens deze moeilijke periode. Mijn zus Sylvia heeft ook op deze school gezeten.

  Anna Marie Storm-van der Chijs, 1973

  Ik weet nog dat ik juffrouw de Harde gehad heb.

  Ik weet nog dat ik juffrouw de Harde gehad heb. Juffrouw Polak ken ik ook nog, die heeft mijn zus gehad. Mijn broer Peter en mijn zus Sylvia zaten ook op deze school. We speelden rond de grote kastanje boom op het speelplein. Rond oktober heb ik onder deze boom heel wat kastanjes geraapt! Er was een grote zandbak waar ik vaak speelde en zandkastelen bouwde. Ik heb op het speelplein o.a. stelten leren lopen en hoelahoepen. Mijn eerste kusje kreeg ik van Richard (achternaam weet ik helaas niet meer). En ik speelde ook met Jeroen waarvan ik de achternaam helaas ook niet meer weet.

  kleuterschool de leeuwerik, 1963

  Hoofd van de School meester Hoevelaken.

  Hoofd van de School meester Hoevelaken. 1966/1967 klas 1a, juffrouw Simons, 1967 juffrouw Bernard en juffrouw Bannink, 1968 juffrouw Vermeulen, 1969 juffrouw Stobbe v/d Bilt, 1969 juffrouw Steenhorst, 1969 meester v/d Heijden, 1970 meester Schol, 1971/1972 mevrouw v/d Meer. Gymleraar (alle jaren) meester Stofberg. Klasgenoten o.a.; Anja Kamphuis,Carla v/d Buld,Carla scholte,Henny van Leeuwen, Sylvia van Veen, Monique Lammers,Emmie Golstijn,Helen Brandschneijder, Ruby Hagens, Esther/Robert Lantinga, Ben van Aalst, Rene Kuiken. Mijn broer Peter en mijn zus Sylvia zaten ook op deze school! Wij woonden in de 1e Helmerstraat en keken achter op de veranda uit op het schoolplein. Als de schoolfotograaf kwam voor de groepsfoto buiten, zwaaide mijn moeder altijd even vanaf de varanda.

  Pieter Langendijkschool, 1966