Anja Geertsen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Geertsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Anja Geertsen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Samen met Jacqueline Noteborn ...

  Samen met Jacqueline Noteborn waren wij de meisjes in onze klas. Ontzettend gezellige introductieweken (eerst als leerling, later als begeleider. Bijzondere docenten als Koen de Bont, Henk Hertogs, 'Vogels' en Carel Selles. Herinner me ook de 24 uurs protestactie (waartegen, geen idee!). De 'presentielijst' die begon met 'Brands', Brosens'en dan??. Bijgebleven zijn me ook nog Hans Liebregts, Rob Brosens, Pierre?uit Limburg en Eric...(met zijn harde 'G') Erg leuk ook de 'contactmogelijkheden'tijdens de pauzes met de andere HTS-en HEAO jongens, vooral van bedrijfskunde. Stappen in 't Brugske en Cul de Sac, biljarten ergens bij de steentjeskerk. Via enkele bedrijfskunde-maatjes (Marco Geertsen, Marc Deelen, Fred de Wit, Pieter Coonraads) mijn huidige echtgenoot Matty leren kennen.

  2006, Anja Geertsen

  Vol enthousiasme begonnen. Vee...

  Vol enthousiasme begonnen. Veel opgetrokken met Margriet Pompe, Peter??,Mathieu van den Elzen en zijn maatje Peter?? en zijn vriendin, o hoe heette ze nu, kon zo geweldig zingen! Herinner me 2 x een gezellige Truus en de twee bijzonderte'oudere jongens'in onze klas.heb (onbedoeld) waarschijnlijk veel lessen verstoord door mijn 'hyper'gedrag. Na op kamers te zijn gegaan bleek ik de vrijheid niet echt aan te kunnen. Na twee jaar door directeur 'Besselaar' terecht weggestuurd. Gelukkig na een jaartje werken tot de slotsom gekomen dat studeren leuker was. Vervolgens naar de HTS in Eindhoven gegaan en de opleiding Bedrijskader wel afgemaakt.

  2006, Anja Geertsen

  Schoolreis naar Parijs (in de ...

  Schoolreis naar Parijs (in de 5e?, in 'retraite' naar Domburg (4e?. Veel opgetrokken(biljarten, uuuren discussiëren) met Hermien en Irene Wonders, Lieneke van der Schoot,Jaap de Nijs en Peter Mahler.Mijn vader Cor van Eekelen als docent wiskunde voor de klas (mwah.....)Mijn vader als conrector (erg lastig, vooral voor hem.

  2006, Anja Geertsen
  ?