Bekijk het volledige profiel van Anja Faber en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Anja Faber heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Eerst fulltime Cultureel Werk ...

Eerst fulltime Cultureel Werk gedaan, daarna PTO-MW. Van Ittersumstr, Groeneweg en de Soos.. en natuurlijk de Singel!

2004, Anja Faber

Ik zat in het Cultureel Werk g...

Ik zat in het Cultureel Werk groepje met Renate, Rieuwerd, Joke, Peter en Marjan. De gezellige lessen bij Dick Mostert en ons eindprojekt (met stress, ruzies, maar veel sukses)blijven me bij. Leuke school, leuke docenten en die lieve meneer Schuurman!

2004, Anja Faber

Ik liep altijd met Catharina V...

Ik liep altijd met Catharina Vroom en Rolf de Groot naar school. Woensdagmiddags op de markt bij het Overwinningsplein viskruimels vragen en deze vervolgens later in het Hoornse Diep gooien.... Heb goeie herinneringen aan meneer den Otter... als ie boos werd liep hij helemaal rood aan.... hij kon zo mooi voorlezen uit 'Ratje'. Verder meneer de Wolf... die altijd bijzondere verhalen (mijns inziens sterke verhalen) te vertellen had. Ook Juf Schmids en Meester Oudman staan nog (positief) in mijn geheugen gegrifd. Zeer leuke tijd gehad. Ik herinner me van de zesde klas Annechien Kooistra, Dianne, maar ook Egbert en Renze Kooistra en Jan Wiebe Hidding (dat waren de 3 jongens waar ik wisselend verliefd op was). Verder Bouwien Post en nog vele anderen.

2004, Anja Faber
?