Bekijk het volledige profiel van anja emo en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

anja emo heeft 5 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik kan mij van deze school nog...

Ik kan mij van deze school nog wel iets herrinneren. Ik heb daar alleen in de kleuterklas gezeten, toen ging de school dicht. Mijn broers en zussen hebben er langer opgezeten. Bij Meester Gerling en Meester Vogelaar, ik zat bij Juffrouw Aartsman en Juffrouw Corrie. Ik kan mij ook het warme eten van s middags herrinneren vooral de rijstepap was heerlijk, en ook dat we met militairen auto s naar Sinterklaasfeest gingen en naar het Vogelnestje.

2004, anja emo

In klas 2 zaten we met alleen ...

In klas 2 zaten we met alleen maar meiden. Gymleraar Menno Weijers, Harry Jekkers Engels, Reinders Duits enz. Leuke tijd gehad, met Marian van Luyn Monique Missler Romana Banda, Jacqueline Kas enz. Ik zou het leuk vinden om wat van jullie te horen.

2003, anja emo

Een leuke tijd gehad op deze s...

Een leuke tijd gehad op deze school, met week opening en Musicals ik vond het wel een moderne school.Ik zat van de 1e klas tot en met de 6e klas op deze school. Je had Juffrouw Norp en Juf.Pfaff, Juffrouw Venema.De Meesters die ik mij nog kan herrinneren zijn v/d Hoven, Kopmels en Meester Reus, later schoolhoofd. Mijn vriendin in die tijd was Jose van Doorn.Klasgenoten die ik me nog herrinner Thea Nagelhout (zie ik nog vaak)Rosa Elsendoorn, Sandra de Rijk, Frans Goedee, Jos Rutten,Robin ?? Frans van Hout, Klaas Snippe, JohannaBenschop, Marian Peek. Jan Kooimans,Anja Roberti, Riekie Zwakhals, Eric Bolwerk, Joke ?? , Claudia??Yvonne van Oort, Dina Miedema, Adriana ??, Johnny?? en waar ik zo gauw niet op kan komen.Nooit geweten dat er klasse foto s waren. Erg leuk om te zien. Ik hoop via schoolbanken wat over jullie te weten te komen lijkt me leuk.

2003, anja emo
?