Anja deVries

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja deVries heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school,deze stond aan de auwemalaan.

  Leuke school,deze stond aan de auwemalaan. Alleen ik moest altijd 3 kwartier fietsen vanuit Roden. Wie er in de klas zaten ,hendrika, grietje, antoinette, hinke, martha, marjan, marianne, kirsten e.a!De school heette: 't Oldebert' Hier was de I.N.T.A.S gevestigd, 2 jarige opleiding.

  School voor huishoud- en ni..., 1982

  In deze school(gyotplein) werd de opleiding verzorgende gegeven.

  In deze school(gyotplein) werd de opleiding verzorgende gegeven. Dit was een twee jarige opleiding. Ik werkte toen al bij de alg. sticht. v. gezinsverzorging in Leek(en omg.)Veel plezier met elkaar beleefd.

  De Clinck Intas, 1986

  Kinderverzorging van juf v/d Mark vond ik altijd leuk.

  Kinderverzorging van juf v/d Mark vond ik altijd leuk. Engels, juf Egberts, Wiskunde van dhr.Folkerts,Meneer van Duuren, Juf Faas van typeles, Juf Katsman van koken, (koken vond ik toen verschrikkelijk), tekenen van juf Pettinga, Biologie van Simon vd wal. Waar ik mee omging was bv Karin Bamsberg. Als congierge hr Warners, en mw Boeve mocht je helpen als je 'straf' had. Dit was geen straf, was zelfs wel leuk. Dus soms zorgde je ervoor dat je straf kreeg, dan kon je mw boeve helpen. De zogenaamde gijzeling van alle leerkrachten voor de school (zie foto), de school dicht geplakt met kranten, Dit haalde zelfs de krant. De heer kuik van gym, we gingen uiteindelijk met bikini onder de douche(gluurde altijd,)mw Tolman, was wel aardig maar streng, 25 jarig bestaan van de school-werd groots gevierd in de Brinkhoeve, schoolreisje naar Eckenhagen-Duitsland-fantastisch!

  Prinses Irene, huishoudschool, 1977

  ?