Anja deVries

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja deVries heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Kei-wee,Mijn tijd met Teio, uitgaan met Luuk Pijl en Gerdie, de studiebeurs in Italie.

  De Kei-wee,Mijn tijd met Teio, uitgaan met Luuk Pijl en Gerdie, de studiebeurs in Italie.

  RUG Faculteit Letteren, 1984

  schoolweek in klooster Eefde, vriendschap met Stefanie fRanck.

  schoolweek in klooster Eefde, vriendschap met Stefanie fRanck. , Meester Knops, Lachen met Reinier. Toch vond ik die periode niet super. Was niet goed in rekenen en dan werd je op deze school als een nul bekeken. Ik herinner me een enorme hierarchie. Aan de andere kant was ik ook een saaie piet, te verlegen en onzeker. Ik leefde pas op na school, lekker spelen op de boerderij met Stefanie Franck, Jannete Krabbenborg, Irma Geverink, of Yvonne te MOrsche.

  St Jorisschool, 1971

  Schoolweek op de klipper: "De tijd sal 't leren", gebak eten bij concierge Klaas, gebruik van de DOKA, films uitzoeken voor de school cinema, aardrijkskundeleraar Han Bulten, (mondeling op de fiets door Borculo) optreden voor schooltoneel, stukjes voorber

  Schoolweek op de klipper: "De tijd sal 't leren", gebak eten bij concierge Klaas, gebruik van de DOKA, films uitzoeken voor de school cinema, aardrijkskundeleraar Han Bulten, (mondeling op de fiets door Borculo) optreden voor schooltoneel, stukjes voorbereiden voor klassefeestje, vriendin Stefanie, alles verzamelen van de Stones en nog veel en veel meer.

  Mavo de Hofweide/Staringcol..., 1977

  ?