Bekijk het volledige profiel van Anja deKoster en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 13

Anja deKoster heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ja dat was ook een leuke tijd ...

Ja dat was ook een leuke tijd wel, veel lol, veel onzin en toch hard werken. Daar deed ik de kappers opleiding volle tijd. Wat me echt is bijgebleven is het kamp in Renesse, met heel de klas. Geweldig was het. Een van de vriendinnen was Cindy, en Caroline Teurlings en ook was een knul ene Leon, Was erg leuk wel. Maar ja kindjes worden groot.

2007, Anja deKoster

Ben ik weer, Sow dat was een g...

Ben ik weer, Sow dat was een gave tijd, veel puberen en moeilijk doen. Ik ging voornamelijk met Sandra Heijselaar om, en mijn vriendin Manuela Donks, En jee das moeilijk, de rest weet ik nu ff niet, maarzodra dat binneschiet voer ik het in. Enja weer die leraren, eeh ik weet nog wel dat mijnheer Snoeren een van de leukere was, en de mevr kouwenberg was ik totaly geen fan van. En schoolliefde was er toen niet, want ik was destijds al voorzien, maar wat ik wel weet is dat toen we samen gingen met de LTS geloof ik, dat het een geweldige ervaring was MET de jongens. Kijken en kijken enja kijken.... Vooral ook de pauzes die we goed benutte door naar de MAVO te gaan en ja... te kijken. Erg eigenlijk he!

2007, Anja deKoster

Ik had een x-aantal vriendinne...

Ik had een x-aantal vriendinnen en vrienden wat steeds varieerde. Zoals Christel Smits, Manuela Donks, Monique Akkermans, Marco, en Frank de Bont, johan Kamp, Hans Klijn enz. Zo zijn er nog meer klasgenoten, maar ik denk dat dat wel voor zich spreekt wie zich hierin herkennen. Ja een favo leraar had ik geloof ik niet echt. Ik weet wel dat mijnheer Schoenmakers niet mijn beste vriend was. En ja toch mijnheer Vernaeve was toch wel een van de betere voor mij gevoel. En schoolliefdes........ ach jee wat een leuke tijd. Ja die liefdes wwaren er toen wel veel, enja wie.... dat weet ik en diegene hahaha.

2007, Anja deKoster
?