Ontdek PLUS

Anja Bruijn

Kent 5 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Bruijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Bruijn heeft 5 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik weet alleen nog dat toen ik voor het eerst naar de kleuterschool ging begin september,dat het erg warm weer was!Mijn eerste schoolvriendinnetje was Viola Koemans en dat we allebei heel graag naast de juffrouw wilde zitten!We zijn heel lang vriendinnetj

  ik weet alleen nog dat toen ik voor het eerst naar de kleuterschool ging begin september,dat het erg warm weer was!Mijn eerste schoolvriendinnetje was Viola Koemans en dat we allebei heel graag naast de juffrouw wilde zitten!We zijn heel lang vriendinnetjes gebleven.Verder heb ik nog de naam Juffrouw Kloosterman in mijn gedachte zitten!Kan iemand mij daar verder mee helpen??

  Kabouter, 1959

  ik had in de eerste 2 klassen juffrouw Osinga en daarna juffrouw Julsing!ze hebben allebei nog in mijn poesiealbum geschreven!Ik weet van Mr Winter maar heb nooit bij hem in de klas gezeten,want we zijn toen naar de Jac.

  ik had in de eerste 2 klassen juffrouw Osinga en daarna juffrouw Julsing!ze hebben allebei nog in mijn poesiealbum geschreven!Ik weet van Mr Winter maar heb nooit bij hem in de klas gezeten,want we zijn toen naar de Jac.v.Campenschool gegaan!

  Jan Ligthartschool, 1961

  Koken met juffrouw Anree[?] en engelse les van juffrouw Sas,met die vieze wrat op haar tong!Achteraf toch wel leuke herinneringen !!En ook juffrouw Buskermolen!.

  Koken met juffrouw Anree[?] en engelse les van juffrouw Sas,met die vieze wrat op haar tong!Achteraf toch wel leuke herinneringen !!En ook juffrouw Buskermolen!

  2e CHR.HUISHOUDSCHOOL, 1968