Bekijk het volledige profiel van Anja Bousché en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Anja Bousché heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Heb ook hier een leuke tijd ge...

Heb ook hier een leuke tijd gehad. Daarom heb ik er ook 6 jaar over gedaan. Veel lol met o.a. Yvonne van Leusden, Lucienne van Zijl, Carole Lodder, Jacqueline en Els Oortwijn. Kennen jullie Réthans nog, hier lag ik vaak mee in de clinch. Kent iemand Ans Verheijen nog, zij was voor Gertrude de Leeuw lerares Frans. Die hield het niet lang vol met ons. En dan die feesten die we bij Josha thuis hadden, met toendertijd haar "Robje".

2004, Anja Bousché

Ik heb fijne herinneringen aan...

Ik heb fijne herinneringen aan deze school. Ik zat in een groep waar iedereen leuk met elkaar omging. Kennen jullie de juffen Steenbergen, Vis, Adelaar, Sips, Lammerding en de meesters Bots en Bonenkamp nog. Als ik de foto's zie ken ik bijna alle namen nog. Vriendinnen waren toen vooral Marieke van de Griendt, Carla Peek, Cora Bloos, Yvonne Ransijn, Yvonne Vermeent, Liesbeth van Seumeren, Rita Schut en dan waren er natuurlijk nog de jongens Robby, Stan, Mark en alle anderen.

2004, Anja Bousché
?