Ontdek PLUS

Anja Bosman

Kent 18 personen

Samenwonend , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Bosman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Bosman heeft 2 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Grote leerfabriek, waar ik na de HAVO iets te gemakkelijk doorheen fietste.

  Grote leerfabriek, waar ik na de HAVO iets te gemakkelijk doorheen fietste. Ik voelde me hier soms een beetje een eenling tussen die grote massa. Leraren waren vaak afwezig wat menig vrij uurtje heeft opgeleverd. Maar de stage in het tweede leerjaar heeft me wel een goede baan opgeleverd bij de NAM! Heb er 20 jaar mogen werken. Daarna als medisch secretaresse aan de slag gegaan en momenteel huismoeder met een zoontje van 3 en werkzaam bij de thuiszorg.

  Statenschool-Emmen, 1983

  Grote overgang van de basisschool naar dit college.

  Grote overgang van de basisschool naar dit college. Was flink wennen. De Kennedyzaal kan ik me nog goed herinneren en het bekertje chovoladewater voor een kwartje uit de automaat. Het schoolgebouw zelf was een sombere grijze blokkendoos. Maar al met al daar wel een mooie tijd gehad.

  Katholiek Drents College (KDC), 1978

  Ik kwam samen met Ingrid Roosken en Anniek Platzer van "het Oosten" Altijd op de fiets.

  Ik kwam samen met Ingrid Roosken en Anniek Platzer van "het Oosten" Altijd op de fiets. We waren om die reden wel altijd een beetje buitenbeentjes, maar ik pastte verder wel aardig goed in de groep. Werd gelukkig niet gepest. Sander en Marcel waren mijn schoolliefdes, met Marcel zou ik gaan trouwen, hoe dan ook. Mijn meest favoriete leraar was meester Schulte in klas 2, die na een half jaar helaas vertrok en we meneer Bartels als leraar kregen. Daarnaast vond ik meneer Velt ook een toffe peer. Ik vond de lagere schooltijd een gezellige, geborgen en leuke tijd. Het was een hele overgang en moeilijk om daarna mijn draai te vinden op het Katholiek Drents College in Emmen.

  Sint Gerardus Majella School, 1971