Anja Bos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Bos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school.

  Leuke school. Eerst wel erg wennen op die grote fabriek, maar daarna veel plezier. Vooral bij geschiedenis, ben alleen de naam van de leraar kwijt. O ja, Dorleijn. Jonge vent, had moeite met orde houden maar wel een geschikte pief. Trok veel op met Joke van Munster en Ate de Raad en een vriend van Ate, waarvan ik de naam ben vergeten. Mooie jongen, donker haar en krullen!!!! Uit de lijst ken ik Wout Doosje en Wim Kosters, maar ook Rob Zitter (Elburg?? en hebben we nog niet bij dezelfde baas gewerkt???) en Johan van Dorsten.

  Carolus Clusius College/ Ag..., 1976

  Wat enorm leuk om Wout op deze site te zien staan.

  Wat enorm leuk om Wout op deze site te zien staan. Na schooltijd nooit meer terug gezien. Volgens mij ben je politieagent geworden. Ik sta dus ook op die foto. Die is van 1973 en et was klas 1c. Ook bij Hermien en Wim Kosters heb ik in de klas gezeten. Wim heeft nog gezongen op het afscheid van Van Goor in Genemuiden. En Hermien had altijd (nou ja, in ieder geval vaak) piccalilly op brood. Ik zat voor je, 'k ruik het nog. Leuke herinneringen. Genoeg, vooral de pauzes op de trap en de vele anavaringen met juf Mateboer van Frans. Meneer Bosman was een kanjer en van Van Ommeren heb ik prachtig Engels geleerd.

  Christelijke Mavo, 1972

  Eerste klas met juffrouw van Marle.

  Eerste klas met juffrouw van Marle. Een jongen uit de klas, Andries Hammer, heeft de eerste weken geen woord gezegd. Zette meester Bent hem in het kolenhok. Verhuizing meegemaakt van het Singel naar de Kraggelaan. Laatste klas van meester Bent. We hebben hem uitgeluid met de musical 'de Groene Mannetjes'. Erg hoog had Bent ons niet zitten. Schreeuwde dagelijks dat 'we ze achter de ellebogen hadden'. Leukste meester op deze school was meester Bruggeman.

  School met de bijbel, 1966

  ?