Anja Boot

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Boot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Boot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet veel meer van die tijd.

  Ik weet niet veel meer van die tijd. Ik herinner me namen Bob, Lia... Ik heb daar de kaderopleiding Gezondheidszorg gedaan.

  Akademie Gezondheidszorg Ri..., 1983

  Ik heb daar 14 jaar gewerkt.

  Ik heb daar 14 jaar gewerkt. Een ontzettende leuke tijd gehad.In 1972 met de A opleiding begonnen. Ik herinner me namen als Nora Koppe, Ting, Rob Kent, Martin Ropcke. Marjo, Lieneke van de Linden en mijn vriendin Ineke Praet. Ik zou het ontzettend leuk vinden om elkaar weer eens te zien en wat ervan iedereen is geworden. Ik ben begonnen op Vrouwen Heelkunde, fantastich!!!! Die nacht diensten daar met zuster Hammer en dan na de nachtdienst naar de "conf", zaten we daar te uren te kaarten met mensen die in de nachtdienst zaten, soms wel tot 12 uur in de middag. Ik denk er heel vaak aan het Zuidreziekenhuis terug. Wat heb ik daar ongelofelijk veel geleerd en al die jaren een fantastisce tijd gehad. Ik ben naar de IC gegaan, de Ic opleiding en de Brandwondenopleiding gedaan. Jaren bij de laminar Flow Units gewerkt bij de brandwondenpatiënten. Dat was ook geweldig. Ik heb nog net de overgang naar het nieuwe Brandwondencentrum meegemaakt. Daarna ben ik verhuisd naar Bennekom. Ik heb in Arnhem gewerk in ziekenhuis de malberg nu Rijnstate, daar ben ik waarnemnd hoofd op de IC gweest. Kreeg 2 kinderen en ben parttime gaan werken. Ik werk nu in het ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede. Daar werk inmiddels alweer 12 1/2 jaar.

  Zuiderziekenhuis - In servi..., 1972

  ?