anja berghoef

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anja berghoef en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anja berghoef heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik deed hier de opleiding INAS samen met carola van zanten uit everdingen was een leuk gebouw om les in te hebben veel kleine kamertjes en je mocht eindelijk de leraren bij de voornaam noemen dat leek toen al heel wat.

  ik deed hier de opleiding INAS samen met carola van zanten uit everdingen was een leuk gebouw om les in te hebben veel kleine kamertjes en je mocht eindelijk de leraren bij de voornaam noemen dat leek toen al heel wat. veel van mijn klasgenootjes kan ik niet meer bij naam weet wel dat er nog al wat uit ameide en maarssen kwamen.

  De Oudenoord, 1981

  leuke school altijd plezier met janny bruinink, miriam van batenburg, 4 leuke jaren gehad sommige zie ik nog wel eens, zou best wel eens een reunie willen hebben.

  leuke school altijd plezier met janny bruinink, miriam van batenburg, 4 leuke jaren gehad sommige zie ik nog wel eens, zou best wel eens een reunie willen hebben.

  louise christine, 1977

  weet ik niet veel meer van de school stond midden in de hagen vlak bj de reigerstraat maar of dat deze school echt de hagen heette weet ik niet zeker.

  weet ik niet veel meer van de school stond midden in de hagen vlak bj de reigerstraat maar of dat deze school echt de hagen heette weet ik niet zeker

  de hagen of kleine hagen, 1969

  ?