Ontdek PLUS

Anja Bastings

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Bastings en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Bastings heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De oude school aan de maas, 't staat er lang niet meer,goede herinneringen,sta nog op 'n oude film,1e klas juffr Peerebooms 2e klas juffr Mai Lemmens, Dhr Winteraken was direkteur en jr gaf ook les in 67 of 68 kwam Thomassen.

  De oude school aan de maas, 't staat er lang niet meer,goede herinneringen,sta nog op 'n oude film,1e klas juffr Peerebooms 2e klas juffr Mai Lemmens, Dhr Winteraken was direkteur en jr gaf ook les in 67 of 68 kwam Thomassen.De schooltandarts 't grote schoolplein met z'n bomen en de nieuwe wc achter de school onder 'n groot afdak,flauwekul maken in het donker als we pauze hadden tijdens de wekelijkse zangoefeningen van 't jeugdzangkoor,alle fietsen op 'n rijtje op 't schoolplein en de pauze's, zingen, dansen, spelletjes, koeversteken, krejsen,en dan na half vier als de school uit is via 't bergske naar huis en daarna rolschaatsen en etc, 't was goed

  St Jozef, 1964