Bekijk het volledige profiel van Anja Baneman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 17

Anja Baneman heeft 17 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Twee lastige jaren. Toch ook w...

Twee lastige jaren. Toch ook wel lol gehad. Juffrouw Brokken (zal nooit jokken, maar wat kon ze liegen)van Maatschappijleer. Juffrouw Kots van wie we ned.taal kregen, maar regelmatig gingen we iets anders doen, omdat we zo gezellig zaten te zingen met elkaar. De afspraak was dan wel, dat we extra huiswerk kregen. Met Meta ging ik naar het Leger des Heils en wat vond ik dat gezellig. Meester Hink, die arme man, hij was zo aardig, maar wat heeft die met ons moeten uitstaan. Meisjes uit mijn klas Ellen, Meta, Louise, Helga, Monique Kuit, Anneke (kon zo goed pianospelen).

2003, Anja Baneman

Als Amsterdamse bleek ik best ...

Als Amsterdamse bleek ik best een succes te zijn, want de uitspraken die ik met mijn amsterdams accent had, sloegen aan. Regelmatig werd er gevraagd of ik het een en ander wilde zeggen. Dan lagen de kinderen in een deuk, want ze vonden het zóó grappig. Met Sylvia van Aagten, zo heette, dat Indonesische meisje, geloof ik, was ik vriendin en tussen de middag at ik veel bij haar en speelden wij veel in de korenvelden achter haar. Nu staan er allemaal huizen. Meester Visser en meester van Aalten kan ik mij nog goed herinneren. Van hen heb ik veel bijles gehad, omdat de Amsterdamse school achter liep met rekenen. Later heb ik gemerkt, hoeveel profijt ik hier van heb gehad. Toen ik 15 jaar was, wij stonden nog steeds op camping Zonnehoek, kwam ik weer in kontakt met kinderen van deze school. Hans en Rob de Koning, Leendert en de anderen hun naam ben ik kwijt. Ik heb een bijzondere tijd meegemaakt op deze school.

2003, Anja Baneman

Juffrouw de Jong was een schat...

Juffrouw de Jong was een schat, behalve als zij piano speelde in de gymzaal, want ook al zat ze met de rug naar ons toe. Ze zag altijd als we niet ons best deden. Zij had, zo zei zij, ogen in haar rug. Soms moesten we zelfs ogen op haar rug plakken, want dan konden wij zien, dat ze naar ons keek. Ook mochten we om beurt bij haar eten tussen de middag en wat was dat een feest. Ook kan ik mij juffrouw ter Riet nog goed herinneren, maar of ik bij haar in de klas heb gezeten, weet ik niet meer. Van deze tijd heb ik de meeste foto's, maar helaas ken ik nog maar twee mensen van voornaam(Lou van Beveren en Carry, waarvan ik er één niet weet of die op de foto's staat. Ik heb goede herinneringen aan mijn kleutertijd op school, vooral de sinterklaasfeesten en palmpasen optochten kan ik mij goed voor de geest halen. Ik heb zelfs nog het theelepeltje wat we hebben gehad, toen we van school gingen.

2003, Anja Baneman
?