Anja Bakker

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Anja Bakker heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb hier ongeveer vier maanden rondgelopen, ben getrouwd en heb van de hele klas een servies gekregen die we nog steeds gebruiken, helaas is hij niet helemaal meer compleet.

  Ik heb hier ongeveer vier maanden rondgelopen, ben getrouwd en heb van de hele klas een servies gekregen die we nog steeds gebruiken, helaas is hij niet helemaal meer compleet. leuke tijd met Ina en Ellis. Een hele groep op ons trouwfeest Gre, Jacolien, Ina en Ellis. En Jannie Bos onze lerares! Echt geweldig.

  2004, Anja Bakker

  Een jaar op deze school gezeten, voor het eerst met alleen maar meiden.

  Een jaar op deze school gezeten, voor het eerst met alleen maar meiden. Sorry Andre!

  2004, Anja Bakker

  Een pracht tijd gehad.

  Een pracht tijd gehad. Wat een leuke school. Mocht vaak de tegels tellen en in de zandbak spelen van Kamminga en hij maar gooien met bijbels! De leukste lessen gehad van Hiemstra, geschiedenis, een van de redenen dat ik dat in mijn examen pakket heb gehouden. En natuurlijk de concierge Hiemstra, altijd klaar staan met een bakkie koffie. En onze sportieve Germs, leuke gymlessen.

  2004, Anja Bakker
  ?