Ontdek PLUS

Anita Willemse

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita Willemse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anita Willemse heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ben blijven zitten in de 1e moest toen terug naar de mulo en vandaar weer naar de havo en het vwo wat toch niet zo moeilijk was allemaal als die brugklas.

  ben blijven zitten in de 1e moest toen terug naar de mulo en vandaar weer naar de havo en het vwo wat toch niet zo moeilijk was allemaal als die brugklas.moest als straf ergens voor het koper van juffr bavinck poetsen eerst nog ergens poetsmiddel moeten kopen. Rare straf vond ik het kon toch beter bijles krijgen als je lastig bent ik de klas omdat je het allemaal niet zo goed snapt.

  chr. M.M.S., 1966

  de verkleeddag op de laatste schooldag .

  de verkleeddag op de laatste schooldag . Ik was een konijn ... Er zat ook een jongerje in de klas die was verdronken en toen kwam de politie mij als kleuter ondervragen. Een meisje was engels en heette Pammela Wood geloof ik. Verder kan ik me niet veel herinneren, ja dat je op de stoel of tafel moest staan als je jarig was... tineke zat jij bij mij in de klas? kijk eens op je klassefoto ik had een meisje die een margriet was op mijn foto staan . ik was het konijn hahaha..

  De sneeuwbesschool, 1958

  Bel me gerust ! ik heb hier alleen de 4e en 5e HAVO gedaan.

  Bel me gerust ! ik heb hier alleen de 4e en 5e HAVO gedaan. Ik ken Marjolein Vellekoop nog wel .Zij woonde op de "'s Gravendijkwal geloof ik. Ik heb nog met haar een tenniscursus gevolgd. Het was een heel fijne tijd wel met hard werken maar met een heel hechte klas. Dhr van Deemter was rector. Hij verdween naar een ander deel van het land met een geschiedenislerares wat nogal vreemd was want hij belde ouders op als er een leerling werd gesignaleerd met een persoon van het andere geslacht.Ik hoop ooit op een reunie nog veel van mijn vroegere klasgenoten te ontmoeten.

  Chr.Scholengemeenschap Marnix, 1971