Anita Veraa-Vermeulen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita Veraa-Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Anita Veraa-Vermeulen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Super tijd gehad!! 1e jaar 2 keer gedaan omdat het zo leuk was op kamers dat ik even vergat iets te doen.

  Super tijd gehad!! 1e jaar 2 keer gedaan omdat het zo leuk was op kamers dat ik even vergat iets te doen. Laatste jaar ook herhaald omdat het te leuk was om te gaan werken. Veel goede herinneringen aan introductiekampen, feesten en alles wat god verboden had.

  2004, Anita Veraa-Vermeulen

  Dat is wel erg lang geleden.

  Dat is wel erg lang geleden...... Kan me nog wel goed herinneren dat ik vaak op maandagmiddag na moest blijven omdat ik de psalm van die week niet uit mijn hoofd kende. Tja, probleem was dat wij thuis geen psalmenboekje hadden.... Kan me ook de handwerklessen nog herinneren. Met figuurzagen brak toch wel elke keer mijn zaagje. Was dus niks voor mij. Daar lag mijn toekomst niet. Verder heel veel plezier gehad met mijn vriendinnetje Annemieke van Wijk )help; waar ben jij gebleven??). We deden heel vaak Abba na met nog 2 jongens. Ken de meeste liedjes nog. Ook Irene Zoutewelle herinner ik me nog goed. Ging ik pannekoeken bij eten. In de 5e klas ben ik verhuisd naar Waalwijk en dus van school veranderd.

  2004, Anita Veraa-Vermeulen

  Ik ben pas in maart in de 5e klas binnengekomen (woonde voorheen in Sprang-Capelle).

  Ik ben pas in maart in de 5e klas binnengekomen (woonde voorheen in Sprang-Capelle). Mijn vriendinnetje Tamara van Rossum leren kennen met wie ik nu nog contact heb! We speelden veel met Marscha, Marcel, Paul, Hans, Astrid, Erik. Na school kon je tussen de spijlen door toch nog op het schoolplein komen. Alles wat niet mag was leuk. We hebben nog leren rikken in de 6e klas (dat die leraar ons toch wilde leren gokken met kaarten....foei)

  2004, Anita Veraa-Vermeulen
  ?