Anita Veelen

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita Veelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Anita Veelen heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke opleiding en leuke leraren, ik heb er maar een jaar gezeten! denk dus dat een paar van mijn oud klasgenoten pas vorig jaar van school gegaan zijn!.

  leuke opleiding en leuke leraren, ik heb er maar een jaar gezeten! denk dus dat een paar van mijn oud klasgenoten pas vorig jaar van school gegaan zijn!

  ROC Eindhoven, 2001

  leuke opleiding leuke school alleen toch uiteindelijk niet de beroepsrichting die echt bij mij hoort, ik ben geen echt horecabeestje zoals Dhr Mooren ooit zo mooi tegen mijn moeder zei in een ouder gesprek! Maar heb het hier wel heel erg naar mijn zin ge

  leuke opleiding leuke school alleen toch uiteindelijk niet de beroepsrichting die echt bij mij hoort, ik ben geen echt horecabeestje zoals Dhr Mooren ooit zo mooi tegen mijn moeder zei in een ouder gesprek! Maar heb het hier wel heel erg naar mijn zin gehad!

  De Rooi Pannen MBO, 2000

  helaas was de opleiding niet wat ik er van verwachte heb ben dus na 2 maanden overgestapt op een andere richting in eindhoven!.

  helaas was de opleiding niet wat ik er van verwachte heb ben dus na 2 maanden overgestapt op een andere richting in eindhoven!

  MHS de Rooi Pannen, 1999

  ?