Bekijk het volledige profiel van Anita van Swieten en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 16

Anita van Swieten heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Eerste maanden op de kleutersc...

Eerste maanden op de kleuterschool aan de Pollux gezeten (Eerste Stap?). Tijdens het schooljaar naar de kleuterschool op Handjesgras gegaan (klas van juf Hennie). Guitenkruid heette het toen geloof ik. Geweldig naar m'n zin gehad. Vooral de warme zomerdagen herinner ik me goed; dan werden de brandslangen gepakt en een watergevecht gehouden op het plein. Vriendinnen waren o.a. Barbara, Mirelle, José en Natasja. De vijfde en zesde klas moest iedereen naar het hoofdgebouw aan de Pollux. Mijn schoolprestaties waren niet zo geweldig (later bleek dat dit kwam door slechte ogen). Advies voor vervolg onderwijs was dan ook: 73 klas of Huishoudschool. Gelukkig maakte ik tegen ieders verwachtingen in de Cito Toets goed genoeg om naar de Mavo te kunnen.

2005, Anita van Swieten

Een geweldige school!! Veel ge...

Een geweldige school!! Veel gedaan en veel geleerd!; dramalessen volgen, presentatietechniek, fotografie, modeshow organiseren bij V&D (en lopen!),kunstzinnige vorming;geweldige stages (o.a. bij vakantieweek Hilversum, Bataviawerf en Ouwehandsdierenpark),

2005, Anita van Swieten

Als introductieweek naar Zeela...

Als introductieweek naar Zeeland geweest. Rugzak op en lopen van honk naar honk. Weet het nog heel goed. Wat me het meeste bijgeleven is zijn de typelessen, werkweek naar Frankrijk, de schoolfeesten (met Eddy + de rest) en de dag dat ik m'n diploma kreeg.

2004, Anita van Swieten
?