Anita van Markestijn

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita van Markestijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Anita van Markestijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school had ik een vriendin waar ik dolgraag weer mee in contact zou willen komen, ze heet Linda Lanjouw.

  Op deze school had ik een vriendin waar ik dolgraag weer mee in contact zou willen komen, ze heet Linda Lanjouw. Heel veel lol gehad. We zijn ook nog een keer met een aantal leraren naar Parijs geweest en volgens mij was het een zooitje daar maar wel ontzettend gezellig.

  1e Gemeentelijke M.E.A.O., 1983

  Gezellige school met leuke leraren.

  Gezellige school met leuke leraren. Aardrijkskunde van Piet Vos, hij had altijd sterke verhalen als hij op vakantie was geweest, Mr. Offringa, Wiskunde, Teunissen (enige tijd geleden overleden)hij gaf Schei en Natuurkunde, Nederlands van Hans in de Rieden, Handenarbeid van Marijke Cosse....Engels van Meneer Gerristen, klas 3a was echt geweldig ('81-82) maar we bleven geloof ik allemaal zitten . Een leuke tijd ik kan niet anders zeggen.

  Gerrit van der Veen school, 1979

  We hadden gewoon een heel gezellige klas.

  We hadden gewoon een heel gezellige klas. Vooral Mevrouw Oosterveld die hebben wij 3 jaar gehad en dat was echt een lieverd en zo de verhalen te lezen was iedereen wel heel gek op haar en ook haar hondje, die mochten wij zo nu en dan ook uitlaten. Ook nog een jaar bij Theo Schilperoord in de klas gezeten ,hij had een hele lange lok die steeds naar voren viel.....en het laatste jaar les van Meneer Beunderman, hij liep altijd met zo'n kanvas tas over zijn schouder als mijn geheugen mij nu even niet in de steek laat. En inderdaad einde van het basisschooltijdperk een musical opvoeren.

  Spartaschool, 1973

  ?