Anita van Dijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita van Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anita van Dijk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De leukste school waar ik gezeten heb, helaas niet afgemaakt door een verhuizing,Meester Rosenberg weet ik nog, meester Been en die hele lieve juf van de 1e klas, weet alleen haar naam niet meer.

  De leukste school waar ik gezeten heb, helaas niet afgemaakt door een verhuizing,Meester Rosenberg weet ik nog, meester Been en die hele lieve juf van de 1e klas, weet alleen haar naam niet meer..

  Dr. Jac.P. Thysseschool, 1967

  Ik heb op deze school maar 1,5 jaar opgezeten, in de 4e, en de 5e bij meester ************n bij de reunie geweest en een hoop bekende tegengekomen, alleen met Jaqui Slot, dat is nog steeds m'n ***********st een toffe school trouwens.

  Ik heb op deze school maar 1,5 jaar opgezeten, in de 4e, en de 5e bij meester ************n bij de reunie geweest en een hoop bekende tegengekomen, alleen met Jaqui Slot, dat is nog steeds m'n ***********st een toffe school trouwens..

  Thorbecke, 1974

  Ik heb alleen daar in de 6e klas gezeten, bij meester Veen, en meester snijders weet ik nog, dat was een kennis.

  Ik heb alleen daar in de 6e klas gezeten, bij meester Veen, en meester snijders weet ik nog, dat was een kennis..en verder Betty, patrick,Andy, dat was een nieuwe uit amerika geloof ikMarja weyers, jootje,Andrea, simone en nog wel een paar..Vergeet nooit meer die aanval van meester Veen door die 2 boxers op het strand..

  Kohnstammschool, 1976

  ?