Anita van Dijk

Kent 3 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita van Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anita van Dijk heeft 3 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het eerste jaar Nederlands, in het tweede jaar Engels en Assurantie.

  In het eerste jaar Nederlands, in het tweede jaar Engels en Assurantie. Het was de bedoeling er een totaal MEAO-diploma vna te maken, maar de belangstelling ging na drie vakken toch naar andere zaken uit. Jammer!

  R.K. Dag-avondcollege voor ..., 1986

  Juffrouw Franssen in de eerste, juffrouw Janssen in de tweede.

  Juffrouw Franssen in de eerste, juffrouw Janssen in de tweede. In de vierde van zuster Etiënne een klap op mijn hoofd met de Bosatlas. Nou ja, ik zat ook wel erg grote letters in mijn aardrijkskundeschrift te schrijven (1 letter per vel). In de vijfde juffrouw Theunissen en in de zesde, last but not least, zuster Huberta. En alvast voorbereidende franse les van Soeur Joseph!

  RK basisschool Heilig Hart ..., 1965

  In 1970 begonnen op het gym.

  In 1970 begonnen op het gym. 1970 was het eerste jaar dat er jongens op school werden toegelaten. Uit de schoolmusical herinner ik me het nummer "now that the boys come marching in". En het tomatenlied. En nog een lied dat ging over "axioma nul", daar begreep ik helemaal niets van (nu eigenlijk nog steeds niet). Na drie jaar ben ik overstapt naar de HAVO. In hetzelfde gebouw maar toch een heel andere school. Het reisje naar Londen is geloof ik het meest blijven hangen!

  Coriovallum College, 1970

  ?