Bekijk het volledige profiel van Anita Tijdeman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Anita Tijdeman heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Helaas heb ik geen leuke herin...

Helaas heb ik geen leuke herinneringen aan deze school. We moesten onze zelf gemaakte kleding altijd aan de directrice laten zien die dan een beoordeling gaf. Ook kwam ze regelmatig langs bij de kooklessen. We mochten geen lange broeken aan, zelfs niet als het vroor. In het examen jaar zijn we met de school verhuisd naar Heemskerk en gingen samen met het Berlingh College. Leerkrachten die ik me herinner: Gerard Butter, Hans Oldenziel en Dhr. Kuiter. Leerlingnamen kan ik me nauwelijks herinneren.

2003, Anita Tijdeman

Dit stukje schrijf ik namens m...

Dit stukje schrijf ik namens mijn moeder Dini Bon. Die in deze tijd op die school gezeten heeft. "Ik kan me nog een leuk schoolreisje herinneren op de fiets naar Hellendoorn, Nijverdal en daar zijn we 3 dagen in een zomerhuisje geweest. We lagen met z'n allen op een grote slaapzaal. We hebben daar in de omgeving gefietst. Ik kan me nog de volgende namen herinneren: Ali van de Mark, Gerda...... . Zelfs heb ik nog foto's van die tijd. Ook was er in die tijd dat ik op school zat een jubileumfeest. We hebben toen een toneelstukje gedaan met de hele klas. De avonturen reis van meester Prikkebeen. De directrice was Juffrouw Ter Braak. Juffrouw Leijdens was de naai juf. Het was voor mij een hele leuke tijd geweest op deze school."

2002, Anita Tijdeman

Op deze school geweest toe het...

Op deze school geweest toe het nog een INAS opleiding was. Het was 1 jaar school en 1 jaar stage lopen, waarvan 2 mnd in een gezin, 3 mnd in een bejaarde tehuis en 6 mnd in het ziekenhuis. Daar we maar 1 jaar op school zaten weet ik niet veel namen meer van leerlingen en docenten. Hierna ben ik dokters assistente geworden en werk nu als verzuimconsulent bij een Arbo dienst.

2002, Anita Tijdeman
?