Bekijk het volledige profiel van Anita Schlösser en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Anita Schlösser heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Leuke herinneringen, veel kon....

Leuke herinneringen, veel kon. Alles was soepel en bespreekbaar. Fijne, maar ook strenge docenten. Gymles was altijd een feestje. Eigenlijk was het altijd een feestje. Breien tijdens bepaalde lessen. Veel lol gehad met Marijke Houben, Alwie Vleeshouwers en Rob Vaessen.

2013, Anita Schlösser

Geen leuke herinneringen, stre...

Geen leuke herinneringen, strenge juffen, altijd bestraffend, geen warmte. Goede cijfers, maar altijd bange gevoelens. Wel leuke klasgenoten, veel spelen, buiten rolschaatsen en samen naar turnen.

2012, Anita Schlösser

ik heb ontzettend leuke herinn...

ik heb ontzettend leuke herinneringen aan die tijd.We waren vaak met zijn vieren; Maranne Janssen, Audrey Stücken, Marijke Houben en ikzelf. We hebben vreselijk gelachen en veel kattekwaad uitgehaald, zoals b.v. in het winkeltje om de hoek, waar twee oudere dametjes in stonden zonder geluid te amken grote zakken chips jatten!!! Niet netjes, maar het was gewoon een sport en dan de broek vol hebben van het lachen. Of paraderen op de Hamstraat, toen nog geen promenade, waar de jongens van het college in de portieken stonden, ongelofelijke veehandel, moet er niet meer aan denken hoe genant!!! Het omkleden voor de gumlessen in het oude klooster en dan de trefballessen van Pietje Moors, de muzieklessen van Dhr. Vleeshouwers, waar van alles uit het raam werd gegooid, de kloostertuin in! Geweldig!

2012, Anita Schlösser
?