anita pigmans

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anita pigmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  anita pigmans heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Een nieuwe school toen ik erheen mocht, voorheen moest ik naar de Mariaschool in t dorp, we hadden een gezellige klas waar we een jaar of 3 geleden een reunie mee hebben gehad wat erg leuk was, ik ben nu 40 jaar en heb een dochter van 13 en ben 17 jaar ge

  Een nieuwe school toen ik erheen mocht, voorheen moest ik naar de Mariaschool in t dorp, we hadden een gezellige klas waar we een jaar of 3 geleden een reunie mee hebben gehad wat erg leuk was, ik ben nu 40 jaar en heb een dochter van 13 en ben 17 jaar getrouwd, ik werk 2 dagen per week in een schoenenzaak en woon nog steeds in rosmalen.

  2004, anita pigmans

  Het was een gezellige kleine school met leuke leraren, het cafe en friettentje aan de overkant werden veel bezocht, ik ben 17 jaar getrouwd en heb een dochter van 13, en ben werkzaam in een schoenenzaak.

  Het was een gezellige kleine school met leuke leraren, het cafe en friettentje aan de overkant werden veel bezocht, ik ben 17 jaar getrouwd en heb een dochter van 13, en ben werkzaam in een schoenenzaak

  2003, anita pigmans
  ?