anita notenboom

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anita notenboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  anita notenboom heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Kan me geen medeleerlingen bij naam herinneren.

  Kan me geen medeleerlingen bij naam herinneren. Alleen de heer tompot maarja hoe kan je die vergeten !! enuh een leraar godsdienst die blote benen erg "interessant" vond haha. Vond cafe Piet eigenlijk het leukste.

  2004, anita notenboom

  Engels van Kalis Engelandreis eindexamenjaar Het cocacola light effect als ramond hoefsmid (ofzo) langs liep :-) Ik ging goed om met karin en sandra notenboom (nu mijn schoonzusjes:-) en IJvonne (weet achternaam niet meer maar was stapel gek op spandau

  Engels van Kalis Engelandreis eindexamenjaar Het cocacola light effect als ramond hoefsmid (ofzo) langs liep :-) Ik ging goed om met karin en sandra notenboom (nu mijn schoonzusjes:-) en IJvonne (weet achternaam niet meer maar was stapel gek op spandau ballet. Herinner me verder veel gezichten maar weinig namen. Eens kijken; Colinda de pater, Miranda (woonde in de buurt van metro station ergens in rotterdam) en ingrid.

  2004, anita notenboom

  meester karel Kamp in dorst 6e klas De volgende klasgenoten zijn me bijgebleven.

  meester karel Kamp in dorst 6e klas De volgende klasgenoten zijn me bijgebleven. Jeroen ("prive"gitaarles)Jacomien, Andre van wijk, Natascha dorigoni (zat is ook mee op ballet) Mariane smeets was volgens mij mijn vriendinnetje, Milko, Samantha.

  2004, anita notenboom
  ?