Ontdek PLUS

Anita Nieuwenhuijs

Kent 5 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita Nieuwenhuijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anita Nieuwenhuijs heeft 0 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me de grote zandbakken buiten herinneren, met daarbij de grote "garages" vol met skelters ed.

  Ik kan me de grote zandbakken buiten herinneren, met daarbij de grote "garages" vol met skelters ed. en niet te vergeten de grote "gymzaal" waar we mochten spelen met van alles en nog wat en ook spelletjes deden (zakdoekje leggen, de zevensprong etc)

  kleuterhof, 1976

  Diverse opleidingen hier, maar ik koos voor Toeristisch Management Assistente, braaf alle diploma's binnen weten te slepen maar nooit iets mee gedaan in de praktijk.

  Diverse opleidingen hier, maar ik koos voor Toeristisch Management Assistente, braaf alle diploma's binnen weten te slepen maar nooit iets mee gedaan in de praktijk... tenminste.. het geleerde nooit echt hoeven gebruiken ;) Een aantal lessen deden we in combinatie met de secretaresse opleiding en dat maakte het des te gezelliger! De vrijdagen (of waren het woensdagen?) waren het ergst.. dan hadden we 5 uur lang dezelfde (vreselijke) leraar.. Peereboom.. Niemand kon het volhouden, meneer las braaf voor uit het boek, deed maar heeeel af en toe iets meer dan dat, was dus oersaai. En dat voor lessen, economie, recht en management.... toch knap dat we het hebben weten te halen. Maar dat was puur door zelf te blokken. Met z'n allen sinterklaas vieren bij 1 van de klasgenootjes op haar kamer, kerst op school, waarbij we zelfs nog een eigen koortje hadden opgezet. PR training met camera, telefoonbehandeling, uitspraak, etiquette en wat al niet meer. Het was maar een jaartje, met moeite mijn type diploma weten te halen (dat heb ik trouwens wel weten te gebruiken ;)als enige van die hele school geloof ik?) WP5.1 cursus.. examen gedaan in 6.0.. was net uit. En dan te bedenken dat ik nu geen eens een pc heb maar een MacBookPro! Leerlingen: Nicolien Schoemakers (ook later nog contact mee gehad, vandaar dat ik me die naam weet te herinneren) verder weet ik even geen namen meer, toch even op zolder gaan spitten naar die foto's)

  Interacademie Hulscher, 1990

  Kennismakings weekend, op de fiets erheen en dan maar "bezig" zijn.

  Kennismakings weekend, op de fiets erheen en dan maar "bezig" zijn. Spookverhalen vertellen, verwarmingen die rammelden, meiden die bang werden van die verhalen. lol trappen. Verder vond ik er eigenlijk niet zoveel aan, heb hier de HAVO-MBO gedaan samen met Martine van Dijken. Omgangskunde: vond dat het niet kon dat ik met mijn opleiding geld ging verdienen als vakkenvuller.. tja, je moet ergens je geld vandaan halen toch? en dan lerares omgangskunde (iets sociaals...) zijn... ach ja. Kan me geen enkele naam van de leraren bedenken, zoveel indruk heeft het gemaakt. Weet nog wel dat we tekenles hadden het eerste jaar, maar dat dat door bezuinigingen geschrapt werd... bah! voor het eerst iets leuks op school.. helaas. Nederlands, ook altijd lollig, aardige vent. Duits was een vervelend type, als je vroeg of je het ging redden met je cijfers zei ze steevast ja.. en dan bleek een week later dat je het never nooit niet ging redden.. En niet te vergeten de "fijne" vragen bij het boekverslag.. Engels was wel een gezellige klas, ze was (terecht) erg op de uitspraak.. Zoals ik al vertelde, verder kan ik me niet veel herinneren, heeft dan ook geen indruk gemaakt blijkbaar. Behalve dan het elke dag heen en weer fietsen van Baarn naar Hilversum (half uur heen en half uur terug) samen met "tientje" en maar kletsen en.. vooral met slecht weer keihard zingen :D wat een lol!

  Academie de Hoogh, 1988