Bekijk het volledige profiel van Anita Lau en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Anita Lau heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Hmmm..Nix eigenlijk.....Was ei...

Hmmm..Nix eigenlijk.....Was eigenljk ook niet zovaak daar...De school zat eerst op de Amerikalaan en toen was het verhuist naar het adres van nu. Wat ik nog wel weet is dat je zoveel % mocht spijbelen...nou ik stond wel op het lijst nr 1!!! En dat lijstje hadden ze buiten in de aula opgehangen ;p

2005, Anita Lau

Niet veel bijzonders. Het was ...

Niet veel bijzonders. Het was niet echt een leuke school. Het was een school waar je door veel leerlingen word beschuldigd voor dingen die je niet gedaan hebt. Altijd was er wel wat...vechten enzo....Patrick Klaassen...was een leuke ************ nog steeds eigenlijk.

2003, Anita Lau

Altijd in de pauze in de aula ...

Altijd in de pauze in de aula zitten en met een stel meiden naar jongens kijken....zoals met Peggy, Suzanne, Paquita en nog meer...Het was na de basisschool het gezelligste school Middelbare onderwijs....Ik had de 2e klas ni afgemaakt omdat ik toen voor bijna een jaar naar Belgie moest. En ik heb heb gehoord dat na 1993 niet meer zo gezellig was...Niet omdat ik er niet was...maar er gingen heel veel mensen ook weg na 1993. So.....Only memories.

2003, Anita Lau
?