Anita Jurriaans

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita Jurriaans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Anita Jurriaans heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Hallo allemaal, Ik heb ook op ...

  Hallo allemaal, Ik heb ook op deze school gezeten en ik sta ool op de foto bij Jolanda Knurft en Sonja Klooster. Ook ik heb veel herrineringen aan b.v. Mvr. Pronk, Meester Houwelingen en Arie Kaars en jufrouw Bol. Wil je meer weten van me, dan mail je me maar, leuk lijkt me dat! Groetjes van Anita

  2004, Anita Jurriaans

  Ik herinner mij nog jufrouw De...

  Ik herinner mij nog jufrouw Deutekom dit was een lieve juf, die ging trouwen en we mochten met een groep nog naar het stadhuis? In ieder geval is zij langs ons gelopen en hebben wij gezongen voor haar en haar echtgenoot. Dit heeft veel indruk op mij gemaakt! Het was een enorm leuke tijd en ik hoop dat er nog "bekenden"van mij dit ook herkennen.

  2004, Anita Jurriaans

  Ik ben op deze school gekomen ...

  Ik ben op deze school gekomen in de 4e of 5e klas, ik weet het niet precies meer. Ik heb les gehad van mr Jansen en de 6e klas was in 1976. Daarna ben ik naar de Ijdoorn school gegaan, daar was ik klaar in 1980 en ben ik verhuisd naar Hoorn.

  2003, Anita Jurriaans
  ?