Anita Jansen van der Sligte

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita Jansen van der Sligte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anita Jansen van der Sligte heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  niet zo veel herinneringen meer.

  niet zo veel herinneringen meer. paar namen, jantje plankul, aart jan jager, deze heren zaten ook in deze klas. juf zeilstra weet ik me nog te herinneren....

  Oosterschool/voorstadcentru..., 1970

  Vooral het examenjaar is me bijgebleven.

  Vooral het examenjaar is me bijgebleven. Toen werden we pas voor vol aangezien. De leraren Maatman, Jansen, vdMolen, Boogaert, Stuurman(favoriet), Lenseling(dropje), vKeulen, Assenberg, vdPlank, Vrielink, Theunissen... Dir.Duursma later Blikman. Ook nog minder leuke dingen zoals het overlijden(later)van Co Bunskock en Simone(toen vriendin en later vrouw van Wouter Klein Bussink).

  ULO Ceintuurbaan (later MAVO), 1978

  Uitstapjes met meester Flint naar bv.

  Uitstapjes met meester Flint naar bv. Klooster Sion aan de Raalteweg om te kijken naar de bloeiende Rododenderon. Op kamp naar Barchum en voor het eerst 'de beest' uithangen. Hand in hand met meester van Luijn naar " De Witte Wieven Koele" want dat was best eng. Verjaardagsfeestjes met "verliefde paartjes". Ik kan nog wel even doorgaan maar er past niet zoveel in dit veld. Foto's zie Erik Wijers.

  brinkpoortschool I en II, 1972

  ?