Anita Faber Oomen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita Faber Oomen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Anita Faber Oomen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  faber _ am op de hetemail In ...

  faber _ am op de hetemail In 1985 heb ik de achternaam van mijn stiefvader aangenomen dus werd Oomen vanaf dat moment Faber. Leukste herinneringen: klassefeest in brugklas bij ons thuis met mentor Felix Verlaan. Schoolreizen Berlijn en Parijs, eerst in 4M en daarna in 4H. In 2001 was er een reunie georganiseerd en daar waren een hoop bekenden, best raar om iedereen weer te zien! Als er weer een reunie is, ga ik zeker weer! Ik denk met name met veel plezier terug aan de jaren dat ik in 4M, 4H en 5H zat. Verlaan en Marsman zijn inmiddels met pensioen.

  2002, Anita Faber Oomen

  faber _ am op de hetemail Men...

  faber _ am op de hetemail Meneer Jetten. Namen van mensen die ik me herinner uit die tijd (weet alleen niet meer of ze ook bij me op school zaten): Ivette v/d Ende (zou graag willen weten hoe het met haar is, dus als iemand iets van haar weet, laat het me weten!), Annemiek, Ramon, Karim, Erwin v/d Wiel, Astrid. Wij woonden destijds in de "8-hoog flat" op de Herculesweg. Mijn vader is overleden in 1977 toen ik 8 was, dat was een rare tijd, vandaar dat ik niet zo heel veel meer weet. Leuk detail: Leraar Frans van der Knaap (5e klas) kwam ik later weer tegen als geschiedenisleraar op mijn middelbare school, toen we verhuisd waren naar Wassenaar.

  2002, Anita Faber Oomen
  ?