Anita Evers

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in Groesbeek

  Bekijk het volledige profiel van Anita Evers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Anita Evers heeft 28 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb van de 2e t/m de 6e klas op deze school gezeten en kan me nog een aantal namen herinneren, Sylvia Rosmalen, Sylvia Melssen,Petra Roding,Hennie Bongers,Martin Tijssen,Lien Henzepeter,Louise Speelman en nog een paar anderen!Het was een hele leuke sch

  Ik heb van de 2e t/m de 6e klas op deze school gezeten en kan me nog een aantal namen herinneren, Sylvia Rosmalen, Sylvia Melssen,Petra Roding,Hennie Bongers,Martin Tijssen,Lien Henzepeter,Louise Speelman en nog een paar anderen!Het was een hele leuke school.Audine Mesker was in die tijd mijn beste vriendinnetje.Meneer vd Brink was mijn favo leraar,Blom vond ik streng,en soms onrechtvaardig! Ik hoop dat meerdere klasgenoten zich aanmelden,zodat we een keer een reunie kunnen organiseren,lijkt me leuk om iedereen weer eens te zien.

  Witte de Withschool, 1969

  Leuke tijd gehad op deze school vanaf het 3e jaar.

  Leuke tijd gehad op deze school vanaf het 3e jaar.Daarvoor vond ik school maar niks en spijbelde heel veel.Ik herinner me nog leraren zoals , de Jager,Doldersum,Meisters,Stoks,v Balen,de Vries,van Lieshout enz. Ik kan me de namen van klasgenoten ook nog wel herinneren,maar zijn er teveel om op te noemen!Yvonne Busser was toendertijd mijn hartsvriendin en zat ook bij mij in de klas,met haar heb ik nog steeds contact. De werkweek in de 4e was toen erg leuk,ik zat toen in een huisje met Marriët ,Astrid en Yvonne,we hebben toen veel lol gehad! Het zou leuk zijn als meerderen zich aanmelden die bij mij in de klas hebben gezeten,kunnen we misschien eens een reunie houden,lijkt me leuk om iedereen weer eens te zien!

  De Mollenhut (of Tweede Nij..., 1974

  ?