Anita Eijck-Bonda

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita Eijck-Bonda en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anita Eijck-Bonda heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb er leuke jaren gehad met al die meiden , bonnie schram kon mooie verhalen vertellen en bij mevrouw van dijk ging ik geregeld even gedag zeggen in haar kamer !!! monique dekker was toen mijn hartsvriendin en dat is ze nog steed .

  ik heb er leuke jaren gehad met al die meiden , bonnie schram kon mooie verhalen vertellen en bij mevrouw van dijk ging ik geregeld even gedag zeggen in haar kamer !!! monique dekker was toen mijn hartsvriendin en dat is ze nog steed . konden we nog maar even een weekkie over doen wat zullen we dan een lol hebben hihihihihi het is jammer dat het school gebouw er niet meer is want het had leuk geweest om een reunie te organiseren in het ouwe vertrouwde gebouw , maar helaas !!! het was een geweldige tijd ondanks dat extra schrijven wat ik meestal met mijn vriendinnen aan de keukentafel van moon kon oplossen hahahahahahahaha de agenda,s met john travolta en grease en abba heb ik nog steeds echte goeie ouwe tijden !!!!

  de schakel, 1977

  ?