Bekijk het volledige profiel van anita deGroot en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

anita deGroot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Een hele leuke school waar mij...

Een hele leuke school waar mijn eigen kinderen nu ook op zitten, met als klas 6 voor het eerst meester Boender, die nu nog steeds Directeur op de school is. We hadden een klein klasje met 12 leerlingen, De meiden onderling dat was nog wel eens wat. Mn hartsvriendin was altijd toch nog; Doortje (Dora ) Muilwijk.

2012, anita deGroot

Weet eigenlijk niet zo veel me...

Weet eigenlijk niet zo veel meer van deze tijd, wel dat ik met nicolette de bijl in de klas zat. Mn 1e en 2e klas waren erg wennen en niet zo super leuk. Mn keuze van kantoor was achteraf ook een foute keuze geweest, wel wist ik toen in de 4e klas al dat ik apothersass. wilde worden, wat ik nu nog steeds ben, met behulp van docent johan Huisman.

2012, anita deGroot

Mijn schoolvriendin van t 1e u...

Mijn schoolvriendin van t 1e uur was Marjo verhoeff uit H'veld, maar hellaas bleef ik zitten, het contact is wel gebleven, en we hadden een ontzettend leuke schooltijd. Tevens heb ik mn huidige man aan deze tijd overgehouden, een ontmoeting op t station. Juf Brunia is me wel erg bijgebleven. Het lijkt me leuk om weer bekende namen terug te zien, want die ben ik veel vergeten.

2012, anita deGroot
?