anita cgrapendaal

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anita cgrapendaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 24

  anita cgrapendaal heeft 24 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb bijna twee jaar op school gezeten eerst twee dagen per week later èèn dag per week.

  Ik heb bijna twee jaar op school gezeten eerst twee dagen per week later èèn dag per week.Ik vond het eigenlijk een beetje onzin hoor maar ja ik was nog leerplichtig,daarnaast werkte ik in een hotel in Wijk a Zee.Ik weet nog wel dat we foto,s moesten maken in omgeving van Heemskerk.Het was vaak lachen.En vaak ging ik niet heen want ik moest ook op Maandag en dan na het weekend echt geen zin in.

  2005, anita cgrapendaal

  Ik weet niet zoveel van deze periode meer.

  Ik weet niet zoveel van deze periode meer.1962-1964 is de periode dat ik op deze kleuterschool zat in locatie van gilsestraat.daarna zijn we naar Beverwijk verhuist

  2003, anita cgrapendaal

  Het was een huishoudschool alleen meisjes Op kamp naar texel in de eerste klas en tweede in een kampeerboederij,op de fiets ik had toen een a.

  Het was een huishoudschool alleen meisjes Op kamp naar texel in de eerste klas en tweede in een kampeerboederij,op de fiets ik had toen een a.b.c. fiets waar je dubbel zohard moest trappen.antonissen die kan ik me nog wel herinderen en een directeur een vrouw met een papagaai.namen van klasgenoten,anja zoutman marjo vlootman mijn vriendin carla janson tina v.d maat tonnie leuwener beppie de mey.was een leuke tijd

  2003, anita cgrapendaal
  ?