anita cadee

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anita cadee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anita cadee heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond het toptijd in de barakken en zelf veel keten.

  Ik vond het toptijd in de barakken en zelf veel keten. Meneer Klaver was een geweldige directeur. Er kon gewoon heel veel op die school en ik had het idee dat de leraren je ook begrepen, al waren we ook weleens ettertjes. Handarbeidles bij pietje heb ik ook leuke herinneringen aan lekker met de radio aan. Gymles bij de oosterplas en dan lekker zwemmen.

  John F. Kennedy Mavo, 1973

  ik weet nog bijna alle namen van onze klas, zoals: hennij melaet, yvonne van deinsen, max westelaken, paul van duijnhoven, gerard schellekens, alexander luursen, wim verbeek etc.

  ik weet nog bijna alle namen van onze klas, zoals: hennij melaet, yvonne van deinsen, max westelaken, paul van duijnhoven, gerard schellekens, alexander luursen, wim verbeek etc. etc.

  De zevensprong, 1969

  ik weet dat we altijd grote lol hadden tijdens de pauzes, en ik weet ook nog dat max westelaken in de 6e klas vreselijk gepakt werd door onze leraar.

  ik weet dat we altijd grote lol hadden tijdens de pauzes, en ik weet ook nog dat max westelaken in de 6e klas vreselijk gepakt werd door onze leraar. ook het kamp in de elst op de veluwe was keigaaf. ik ken ook nog bijna iedereen van naam die bij mij in de klas zaten

  Margaretha Maria RK, 1969

  ?