Bekijk het volledige profiel van Anita Alferink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Anita Alferink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Hoofdvak koordirectie bij Kees...

Hoofdvak koordirectie bij Kees Stolwijk. Heel veel plezier gehad bij de muzieklessen. Heel veel stress en verdriet gehad bij bijvak piano maar dankzij de voortreffelijke pedagogische kwaliteiten van Lis Jansen is de piano voor mij weer aantrekkelijk geworden. Werk voornamelijk als koor- orkest dirigent (heb nl in 1985 orkestdirectie en Schoolmuziekdiploma gehaald in utrecht.)En overdag ben ik te vinden in de muziek/documentatieafdeling van RTV OOst in Hengelo. Woon momenteel in Duitsland.

2006, Anita Alferink

Was een leuke tijd. Eerste jaa...

Was een leuke tijd. Eerste jaar nog op de verschillende lokaties en daarna in het mooie nieuwe gebouw. Heel veel volleybal gespeeld met in het team Gerke en Jenny te Luggenhorst en Jenny Plomp

2006, Anita Alferink

Ik zat in de klas bij. Frea, E...

Ik zat in de klas bij. Frea, Evert Draaijer (regelmatig met zijn motor naar school), Dirma, Hans Löwik (die moeite had met blokfluitspelen ivm het missen van enkele vingers. heb hier 4 en 5 Havo gedaan.(overigens niet toegelaten tot het eindexamen omdat ik alle muzieklessen verzuimd had. (ben zelf intussen musicus) Vorig jaar nog contact gehad met dhr van Oostrom (duits leraar) omdat ik nu in duitsland woon. Was en erg leuke tijd. Wie herinnerd zich niet de trip naar Terschelling!!!!!

2006, Anita Alferink
?