Ontdek PLUS

Anita Abdoelhak

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita Abdoelhak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anita Abdoelhak heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan mij Margot Gunderman goed herinneren en Wim Vijfhuizen .

  Kan mij Margot Gunderman goed herinneren en Wim Vijfhuizen .En vooral de injectie,s , stond je met een groepje te wachten in de gang voor het kamertje van het schoolhoofd. En de wandeling naar de schooltuintjes,hadden we ster,kers in de vorm van je naam gezaaid.

  Professor G. van der Leeuws..., 1954

  Ik kan mij Trudi Dam en Elly Forterie Vera Klijn en Tini Kaleveld herinneren als zo,n beetje waar ik mee optrok Ik ben nog met een paar bij Men: Dat thuis geweest in de waalstr: of Maasstr: Hij heeft toen nog piano gespeeld voor ons het liedje ,,,Sweet g

  Ik kan mij Trudi Dam en Elly Forterie Vera Klijn en Tini Kaleveld herinneren als zo,n beetje waar ik mee optrok Ik ben nog met een paar bij Men: Dat thuis geweest in de waalstr: of Maasstr: Hij heeft toen nog piano gespeeld voor ons het liedje ,,,Sweet georgie brown .Hij had altijd van die aparte kleding aan.Kan mij ook herinneren dat er een lerares van kookles door een treinongeluk is overleden .En strijkles ,moest je hemden van thuis meenemen ,moest je eerst met zo,n zware strijkbout die je op moest warmen ,en daarna mocht je met een elektrische.

  2e Industrieschool voor Vro..., 1960