Ontdek PLUS

Anique Vermandel

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anique Vermandel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anique Vermandel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na een geweldige periode in Rotterdam, kwam ik op de Gaudeamus om les te geven aan groep 7 en 8.

  Na een geweldige periode in Rotterdam, kwam ik op de Gaudeamus om les te geven aan groep 7 en 8. Een hele lieve klas, wel veel kinderen, zeker voor een beginnende juf. Ik ben benieuwd wat er geworden is van Anne Marije, Didi, Loes, Lisetta, Anne-Claire, Ruben, Roald, Wim, Sophie, Jelmer, Gerben, Rens, Erik, Michel, Lisanne, Ingelie, Pendo, Jeroen, Herman, Carolien, en waarschijnlijk nog een aantal kiddo's waarvan ik nu de namen niet meer in mijn koppie heb.

  Franciscusschool, 1993

  Juf Helène was mijn allereerste juf.

  Juf Helène was mijn allereerste juf. Ik dacht dat wij haar tweede klas waren, maar zeker weet ik dat niet meer. Wat ik me herinner is het enge klimrek, dat voor mijn gevoel giga groot en hoog was; de typische geur uit het lokaaltje; de garderobe vlak naast de wc. Daar heb ik ook het duimen afgeleerd: een ander kindje vertelde me daar dat je je duim wel eens in kon slikken en dan zou je stikken...; toen de juf jarig was, gaf ik haar een cadeautje. Ik wist zelf niet wat het was, maar gelukkig wist zij het wel: een zilveruischepje. (een houten stokje met een half hol balletje waar gaatjes in zitten). Ik dacht echter dat het een muziekinstrumentje was; het fruit eten in de kring: ik herinner me nog de geurencocktail, ontstaan door al het meegebrachte fruit in tupperware-potjes; de leeshoek waar ik heel graag in zat en de bouwhoek waar ik een hekel aan had. En de poppenhoek!!!! Verkleden!!!! Dat doe ik nu nog steeds, maar dan in een toneelvereniging. Queenie heeft een klassenfoto meegestuurd, waar ik ook op sta (helemaal rechtsonder). Thanks! Leuk het weer te zien!

  lentevreugd, 1973

  Drie jaar heb ik hier les gegeven aan de derde klas.

  Drie jaar heb ik hier les gegeven aan de derde klas. Een fantastische tijd met heel fijne collega's!

  St. Aloysuis, 1995