Ontdek PLUS

anika breukelaar

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anika breukelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anika breukelaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen de school geopend werd, mocht ik de sleutel aan de Burgemeester overdragen op een zwart kussentje.

  Toen de school geopend werd, mocht ik de sleutel aan de Burgemeester overdragen op een zwart kussentje. Ik liep aanvankelijk naar de "verkeerde man"maar het is toch nog goedgekomen.In mijn herinnering heb ik het daar leuk gehad. Wel de nodige aanvaringen met juffen gehad. Ze waren behoorlijk streng. Moest nog wel eens op de gang staan en trok dan gekke gezichten naar de kinderen in de klas. Ben ook wel eens weggelopen. Hillie de jong was toen mijn grote vriendin. We liepen samen in de rij van tuindorp naar de Krekel. Ja leuke tijden waren dat.

  de krekel, 1955

  Een erg leuke tijd geweest.

  Een erg leuke tijd geweest. Ik heb bij juf Rus en juf Hofstra in de klas gezeten. Na 3 jaar naar de Plan Zuid school gegaan. Ook juf Krediet was populair. We hadden dieren in de klas en zingen deed ze graag met haar leerlingen. We hebben een tijdje in een noodgebouw gezeten en dat was helemaal leuk.

  Dorpsschool, 1957

  Leuke tijd, genoten van onze cabaret voorstellingen, de kampeerweken met meneer Rubing.

  Leuke tijd, genoten van onze cabaret voorstellingen, de kampeerweken met meneer Rubing. Het praten in de pauzes met vriendinnen zoals Hanneke Jannie, Tonia, Henny,etc. De fysica les van meneer Dedden en nog heel veel meer.

  Openbare ULO, 1963