Anietje Gooren

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anietje Gooren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Anietje Gooren heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik had er een paar leuke meiden in de klas maar heb er helaas niet zo lang op gezeten omdat ik vervroegd met de kappersopleiding mocht beginnen.

  Ik had er een paar leuke meiden in de klas maar heb er helaas niet zo lang op gezeten omdat ik vervroegd met de kappersopleiding mocht beginnen. Ben ook erg benieuwd of er misschien nog klassenfoto's zijn want helaas heb ik er geen!!

  Maria Regina, 1974

  Ik heb er de kappers opleiding gedaan met veel plezier, maar ken niet veel namen of mensen meer en zou het erg leuk vinden als er meerdere zo zijn die in die tijd op deze opleiding gezeten hebben.

  Ik heb er de kappers opleiding gedaan met veel plezier, maar ken niet veel namen of mensen meer en zou het erg leuk vinden als er meerdere zo zijn die in die tijd op deze opleiding gezeten hebben...wie weet wat er daarna volgt!! Maar ben ook ontzettend benieuwd of er nog leuke klassenfoto's zijn, want helaas heb ik er geen.

  Streekschool Jong Leven, 1977

  ?