Angelo Brouwers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelo Brouwers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Angelo Brouwers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen een poging tot propodeuse Nederlandse taal en letteren ondernomen (6 (zes) punten) Groningen is veel te gezellig! Is dat Rogier bij 6pack?????.

  Ik heb alleen een poging tot propodeuse Nederlandse taal en letteren ondernomen (6 (zes) punten) Groningen is veel te gezellig! Is dat Rogier bij 6pack?????

  RUG Faculteit Letteren, 1994

  de campus was geweldig! Baravonden tijdens het eerste jaar.

  de campus was geweldig! Baravonden tijdens het eerste jaar. Minder leuk: het Xaviera incident. Al met al hele leuke tijd en zes jaar was eigenlijk te kort!!

  Hoge Hotelschool Maastricht, 1996

  Het rokershol natuurlijk, wiskundeleraar pesten (ik snapte wat hij niet wist) en hele leuke economie lessen van Bert Kienhuis en hoe heette die economie leraar met zijn (kook) recepten ook al weer??.

  Het rokershol natuurlijk, wiskundeleraar pesten (ik snapte wat hij niet wist) en hele leuke economie lessen van Bert Kienhuis en hoe heette die economie leraar met zijn (kook) recepten ook al weer??

  Jeanne d Arc College SGM, 1987

  ?