Ontdek PLUS

angelique de de zeeuw

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van angelique de de zeeuw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  angelique de de zeeuw heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  echt hele fijne herinneringen, alleen maar leuke dingen ,word tijd voor weer een reunie.

  echt hele fijne herinneringen, alleen maar leuke dingen ,word tijd voor weer een reunie

  pleincollege van maerlant , 1974

  zuster benita in de 1ste juf van de ven in de 2de juf manders in de 3 de ( die kon zo fijn met haar knokkels achter je oren duwen ) juf van de ven in 4 een meester in de 5de ( geen idee hoe wat zijn naam was) zuster pia maria in de 6de fijne tijd ,g

  zuster benita in de 1ste juf van de ven in de 2de juf manders in de 3 de ( die kon zo fijn met haar knokkels achter je oren duwen ) juf van de ven in 4 een meester in de 5de ( geen idee hoe wat zijn naam was) zuster pia maria in de 6de fijne tijd ,geweldige klas, leuke meiden rone van tilburg,nathalie verleysdonk,ingrid lammers,wilma van der looy,marjan veelenturf,thea vogels,anita dieters,anite van rijsingen, en dan natuurlijk de jongensklas aan de andere kant van de gang 1-2-3-4-5-6-7 op het schoolplein met de zusters achter de raam wie heeft er nog foto,s? stuur ze door WORD HET NIET WEER EENS TIJD VOOR EEN REUNIE!!!!!!!!!!! laat iets van je horen!!!

  st. theresiaschool, 1967