Ontdek PLUS

Angelique Warkor

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Warkor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angelique Warkor heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier van '77 tot '83 gezeten maar toen heette het nog PCBO Noord.

  Ik heb hier van '77 tot '83 gezeten maar toen heette het nog PCBO Noord. Ik was toen een klein verlegen meisje. Ik heb wel genoten van deze schooltijd. Ik ben een paar jaren geleden nog weer teruggeweest om in de klas van meester Kuntze voor te lezen tijdens de Nationale Voorleesdag.

  De Akker, 1977

  Ik heb van '83 - '87 hier op school gezeten.

  Ik heb van '83 - '87 hier op school gezeten. Leuke tijd gehad, vooral tijdens de tweede klas. Ik kan zo gauw geen namen noemen van oude klasgenoten. Van leraren nog wel: Hallema (liet zich op zijn stoel voortduwen door een leerling naar het lokaal ernaast waar Weibenga (Nederlands) lesgaf) en Smit (Engels).

  School voor beroepsonderwij..., 1983

  Ik heb op deze school de opleiding Administratie Kort gedaan van '91 - '93.

  Ik heb op deze school de opleiding Administratie Kort gedaan van '91 - '93. Als ik mijn schooltijd over moest doen dan koos ik voor deze periode. Ik heb een leuke tijd gehad en ging met plezier naar school! Debby Tromp, miss Wendy "L.A." Law, Raphael Tahapary, Aser (Adje) Anakota en de rest, laat 'ns iets van jullie horen!!!

  Alfa College (voorheen A-Co..., 1991