Angelique Vastenhout

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelique Vastenhout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angelique Vastenhout heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij nog goed meneer van Duijn (directeur) en zijn vrouw herinneren, meneer Kraan (4e klas) en meneer van de Peet (heeft ons goed opgevangen toen mijn ouders gingen scheiden) en natuurlijk meneer Klaver (6e klas).

  Ik kan mij nog goed meneer van Duijn (directeur) en zijn vrouw herinneren, meneer Kraan (4e klas) en meneer van de Peet (heeft ons goed opgevangen toen mijn ouders gingen scheiden) en natuurlijk meneer Klaver (6e klas). Ik was altijd zijn hulpje, mocht altijd tussen de middag karnemelk halen. Hij zei altijd, Liek karnemelk (kreeg wel als beloning een gedroogde pruim). En de musical was geweldig. Ik moest (nep) fietsen met een wiel in mijn handen en ik won de race. De namen van mijn klasgenootjes schieten mij ook weer te binnen: Irma Daalmeijer, Rick v/d Werff (vaak bij thuis gespeeld, zijn vader zat bij de spoorwegen), Niels van Opzeeland (was ik stiekem op verliefd, op de kleuterschool al!) Astrid Visser (tevens mijn buurmeisje), Monique Krakau, Mireille Poelgeest, Bianca Koppen, Jose Hulsebosch (heel lang vriendinnetjes mee geweest, mocht altijd op d'r partijtje komen). Weet nog meer namen maar zit te twijfelen of ze nu bij mij in de klas zaten?

  Mgr Huibers, 1976

  Eerste jaar was knudde maar daarna heb ik een hele leuke tijd gehad.

  Eerste jaar was knudde maar daarna heb ik een hele leuke tijd gehad. Vooral het laatste jaar was tegek. Vooral kamp. Mijn vriendinnen waren Simone van Lieshout, Astrid Visser, Monique Krakau, en later Monique van 't Hof, Chantal Diependaal, Monique IJff, en nancy van Heerden. De laatste vier zijn nog steeds mijn vriendinnen.

  De Drie Klaveren (LEAO/LHNO), 1984