Bekijk het volledige profiel van Angelique van Acquoij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 10

Angelique van Acquoij heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb alleen de 2 kleuterjare...

Ik heb alleen de 2 kleuterjaren op deze school doorgebracht, daarna ging ik naar de Gunningschool. Volgens mij zat ik in de klas met Mirjam Zieltjens en Gezina Portegijs(?) en mijn grote liefde was Marcel la Roze. Ik vond het een leuke kleuterschool, kan mij een grote zandbak herinneren en dat we veel hardloopwedstrijdjes deden. Met kerst hadden we uitvoering, waarbij ik een kerstengel speelde (en heel boos was dat ik niet Maria mocht zijn). Namen van de juffen kan ik mij niet meer voor de geest halen.

2002, Angelique van Acquoij

Mijn favoriete leraar was Cees...

Mijn favoriete leraar was Cees van Aggelen, en mijn liefst juf was juf Drieenhuizen met wie ik tot haar overlijden nog contact heb gehouden. Mijn grote liefdes waren Erwin van Amerongen en Danny Overweg. mail naar jvacquoyadprettelpuntnl Andere klasgenoten: Annemieke Westerbeek, José van Eck, Robert Steenveldt, Victor Wildschut, Martijn van Zalingen, Brigitte Schouten, Christine Hoepman, Mirjam Zieltjens, Karin, Mieke Ouik, Allard Bijlaards, Michiel, Raymond van Lunteren, Henk ten Haaf, Martin Stolk, Dennis, Lennart Heuperman, Dik Kampert, Arthur van de Bunt, Raymond Hendriks...en nog wat anderen op wiens naam ik niet meer kan komen.

2002, Angelique van Acquoij

Ik ging heel veel om met Carol...

Ik ging heel veel om met Caroline Hillesum, bleef zitten in 4 Havo, ging op werkweek naar Berlijn. Goede herinneringen aan Engels (Frans van der Brand), wiskunde was mijn slechtste vak. Met gymmen altijd de "Ronde" lopen. Ooit is de cinguecento van de Franse leraar op het grasveld getild en gezet, kwaad dat ie was! Als je auto moest vertalen op een proefwerk moest je ook niet la voiture invullen maar la cinquecento....Biologie van mijn naamgenoot meneer van den Hoek, Engels van meneer Bruining in de brugklas, bibber. Economie van de heer van der Wel die altijd riep dat één Europa een puinzooi zou worden....goh heeft hij even gelijk gekregen....

2002, Angelique van Acquoij
?